hits
Hjem Om meg Kontakt

Snartur til Mosambik

På onsdag dro vi fra farmen rundt halv åtte på morgenen. Var veldig trist å dra fra alle dyrene og menneskene vi har blitt kjent med.. Kommer til å savne de masse! Vi kjørte vi i rundt ni timer før vi kom frem til huset vi skulle sove i. Vi har sovet der i tre netter nå, og er siste natten der i natt, og så skal vi videre til Johannesburg. Huset ligger rett ved Kruger nasjonalpark, så vi var der på safari på kvelden på toradag og hele dagen på fredag. Så det ble noen timers kjøring på torsdag og fredag også. Vi er jo rett ved grensen til Mosambik som er et av nabolandene til Sør-Afrika, så vi kjørte så fort over grensen og tilbake igjen på torsdag før kveldssafarien. Så kan forsåvitt si jeg har vært i Mosambik og nå! Haha. Rart og se hvor stor forskjell det var med en gang vi kom over grensen.. Vi fikk jo ikke sett så masse, men vi så mange små, skrøpelige boder bortover veien hvor de solgte ting, og mange som bor sånn og.. I Sør-Afrika har vi sett veldig lite av det.

På veien inn til huset vi sover i, ser vi stadig vortesvin, sebraer og mange antiloper.

På kveldssafarien vi var på på torsdag så vi mange dyr. Har ikke bilder av så mange av de, siden det var så mørkt.. Men vi så bl.a elefant, fler antiloper, mange forskjellige fugler, giraff, hyiener, en slags grevling ++ Var veldig gøy! Så flere dyr når vi var på safari hele dagen i går, men kommer ett eget innlegg om det senere :-)

Har ikke internett i huset vi sover i her, så derfor det ikke har blitt noe blogging de siste dagene. Men i morgen skal vi sove en natt på en lodge i Johannesburg. Jeg tror det er internett der, så da kommer det forhåpentligvis ett innlegg i morgen kveld om safarien vi var på i går :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar